SpotBoxPro©

Casestudie Grundfos A/S

Formålet med dette casestudie har været at eftervise SpotBoxPro© systemets funktionalitet samt at generere datagrundlag til beregning af besparelses-potentiale for både prisreduktion og reduktion af CO2.

Gennem 3. kvartal 2023 har JA-NRGY i samarbejde med Grundfos A/S gennemført en målekampagne på 5 stk. SpotBoxPro© enheder opkoblet til ladning af batterier til gaffeltrucks og el-stablere hos Grundfos A/S i Bjerringbro. SpotBoxPro© enhederne blev tilsluttet individuelle elmålere og alle måledata er blevet delt online mellem parterne.

Figur 1 – Eksempel på måledata for opladning af batteri til 2 tons gaffeltruck.

Ud fra dataopsamlig fra de opsatte elmålerer og SpotBoxPro© logsystem, er følgende resultater dokumenteret i samarbejde med Grundfos A/S. Reduktionen af tomgangsstørm er baseret på en Still 400V HF lader.

Figur 2 – Besparelser opnået ved de 2 driftstyper “Billigst strøm pris” & “Lavest CO2 indhold”, bemærk at net-tarifer ikke er inkluderet.

Har du spørgsmål til hvordan SpotBoxPro© kan hjælpe din virksomhed til at spare på jeres elregning og samtidig reducere indholdet af CO2 i den strøm I bruger idag, så kontakt vores salgsafdeling. Har du brug for at høre om brugererfaringer er du også velkommen til at kontakte Tom Nielsen (+45 2021 7930) fra Grundfos A/S og høre om Grundfos’ erfaringer med SpotBoxPro© systemet